Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2980 niezalogowanych)
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Dalej siedzisz i się zamartwiasz? a zmieni to cos? Taka ciepła woda w fiordzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
kalina12345 napisał:
tak mieszkam w oslo . dzieki za info Oslo-spęd bydła i tyle-to wiele wyjasnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
tak nadal siedze i czekam ;-( i huj wydzwonilam chyba za 1000 koron i huj dalej nic nie wiem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
a za 1000 mieli bysmy 48 browarów i połówkę Zaraz bys zapomniała o swoich problemach Zostaw ten telefon i nie martw się Źle mu tam nie bedzie najwyżej przestanie Cie kochać jak trafi na jakiegoś murzyna w celi i się mu spodoba Ale zawsze będziesz miec mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
wez co ty wg gadasz leb sobie zwaz , sam moze marzysz kurwa o murzynie , nie wkurwiaj mnie , ja normalni episze do normalnych ludzi o prade a ty masz ubaw po pasy baw sie dobrze a ode mnie sie odjeb jak nie mozesz pomoc to nie przeszkadzaj , i bedzie git
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(anna61)
Nowicjusz
kalina12345 napisał:
tak nadal siedze i czekam ;-( i huj wydzwonilam chyba za 1000 koron i huj dalej nic nie wiem .jak można pomoc takiej kobiecie która w ten sposób się wyraza!!!!!co za patologia !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(anna61)
Nowicjusz
kalina12345 napisał:
wez co ty wg gadasz leb sobie zwaz , sam moze marzysz kurwa o murzynie , nie wkurwiaj mnie , ja normalni episze do normalnych ludzi o prade a ty masz ubaw po pasy baw sie dobrze a ode mnie sie odjeb jak nie mozesz pomoc to nie przeszkadzaj , i bedzie git z takim slownictiwem to faktycznie nic dobrego i pewnie słusznie policja wziela się za mezulka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Kobito no przecież staram Ci sie pomoc :* Uspokój nerwy Za nic nie siedzi no nie ukrywajmy Czym się zajmował/ przemyt? Daj se z nim spokoj i poznaj mnie Normalny facet uczciwie pracujacy Bedziesz szczesliwa Ja Cie nie zostawie tak jak on
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
kalina12345 napisał:
wez co ty wg gadasz leb sobie zwaz , sam moze
marzysz kurwa o murzynie ,
nie wkurwiaj mnie , ja normalni episze do normalnych ludzi o prade a ty masz ubaw po pasy baw sie dobrze a ode mnie
sie odjeb jak nie mozesz pomoc to nie przeszkadzaj , i bedzie
git

W pierwszych postach grałaś "świętą cnotkę".
Teraz natomiast rynsztok wali ci z buźki jak szambo.
Ciekawe jak zaczniesz się wypowiadać za następne dwie strony.

Ty już dobrze wiesz za co gacha zatrzymano, tylko pewnie boisz się by i ciebie nie sypnął.
Dlatego tak pilno tobie z nim o kontakt.
A może nie zdążył przekazać, gdzie ukrył słoik z trefnym fantem ?.
Dlatego tak się ciepiesz jak .....

Dobra rada.
Uważaj co robisz i gdzie chodzisz, oraz z kim rozmawiasz, przez telefon,ponieważ możesz mieć "opiekuna" a nawet paru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
kalina koszal
(kalina12345)
Wiking
wiesz co slownictwo tutaj nie ma nic do rzeczy gdybys ty nie miala wiadomosci o swoich najblizszych tez bys tak reagowala , tym bardziej ze ktos z twojego problemu ma ubaw , ja pisze na forum bo szukam pomocy a nie po to aby ktos mial pozywke do smiechu i wg , a patologia to jest skrajne slowo
znasz wg znaczenie tego słowa ???????? chyba raczej nie , wiec prosze nie wypowiadaj sie na tym forum skoro masz swoje dziwne filozofie na ten temat . mam nadzieje ze ciebie i nikogo w przyszlosci z twoich blisckich to nie spotka , nie zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok